indirdoldur | albüm indir - müzik indir - şarkı indir - mp3 indir  
Geri Git   indirdoldur | albüm indir - müzik indir - şarkı indir - mp3 indir > Türkçe Mp3 > Türkçe Full Albümler

Türkçe Full Albümler Yerli sanatçıların full albümlerini bulabileceğiniz bölüm.


Google kullanıcıları, bulunduğunuz sayfayı leyin :)

Yıldız Tilbe Full Albümleri + Tek Tek

Türkçe Full Albümler


Cevapla
 
LinkBack Seçenekler
  #1 (permalink)  
Alt 02-21-2010, 17:03
 
Üyelik Tarihi: 03-12-2009
Yaş: 27
Mesajlar: 12.056
Konular: 12105
Tecrübe Puanı: 473
Rep Puanı: 252
Sadakatly is a jewel in the roughSadakatly is a jewel in the roughSadakatly is a jewel in the rough
Standart Yıldız Tilbe Full Albümleri + Tek Tek


indirdoldur - Yıldız Tilbe Full Albümleri + Tek Tek



Yıldız Tilbe - Diskografi - Tüm Full Albümleri

Albüm Listesi:

[1994] Yildiz Tilbe ~ Delikanlim
[1995] Yıldız Tilbe ~ Dillere Destan
[1996] Yıldız Tilbe ~ Aşkperest [320 Kbps & Cover]
[1998] Yıldız Tilbe ~ Salla Gitsin Dertlerini
[2001] Yildiz Tilbe ~ 2001 Gulum [320 Kbps & Cover]
[2002] Yıldız Tilbe ~ Haberi Olsun
[2003] Yildiz Tilbe ~ Yuru Anca Gidersin 320 Kbps
[2004] Yıldız Tilbe ~ Sevdiğime Hiç Pişman Olmadım
[2004] Yildiz Tilbe ~ Yildizdan Türküler
[2005] Yildiz Tilbe ~ Papatya Bahari
[2006] Yıldız Tilbe ~ Tanıdım Seni [320 Kbps]
[2008] Yildiz Tilbe ~ Güzel [320 Kbps]
[2009] Yıldız Tilbe ~ Aşk İnsanı Değiştirir
[2010] Yildiz Tilbe ~ Hastayim Sana
[2011] Yıldız Tilbe ~ Oynama [320 Kbps & Cover]




Turbobit
http://turbobit.net/yqsrnf0m4zrw/Yil...part1.rar.html
http://turbobit.net/oz62tct1ttn7/Yil...part2.rar.html
http://turbobit.net/am1ijof3gpas/Yil...part3.rar.html

Turbobit Klasör Link
http://turbobit.net/download/folder/1334488



Uploaded
http://uploaded.net/file/npgswicn/YildizTilbe.part1.rar
http://uploaded.net/file/yyfl9a6y/YildizTilbe.part2.rar
http://uploaded.net/file/679ukfej/YildizTilbe.part3.rar

Uploaded Klasör Link
http://ul.to/folder/dc4qth



Bitshare
http://bitshare.com/files/unj3d3gu/Y...part1.rar.html
http://bitshare.com/files/wkvgysrf/Y...part2.rar.html
http://bitshare.com/files/prj01oea/Y...part3.rar.html

Bitshare Klasör Link
http://bitshare.com/?d=1fg4hr37



Freakshare
http://freakshare.com/files/ij60cvzo...part1.rar.html
http://freakshare.com/files/ty2uidw6...part2.rar.html
http://freakshare.com/files/wg15zn7o...part3.rar.html

Freakshare Klasör Link
http://freakshare.com/folder/215693/152a210.html

Partlar uyumludur.Karışık indirebilirsiniz.




Yıldız Tilbe - Diskografi - Tüm Full Albümleri
indirdoldur'u Facebook'ta takip edin..

Konu DrmRBy tarafından (10-16-2012 Saat 17:11 ) değiştirilmiştir..
  #2 (permalink)  
Alt 05-22-2011, 14:36
 
Manisa Şubesi
Üyelik Tarihi: 05-22-2011
Yaş: 43
Mesajlar: 1
Konular: 0
Tecrübe Puanı: 43
Rep Puanı: 20
serkanbash is on a distinguished road
Standart

teşekkürler iyi paylaşımlar
indirdoldur'u Facebook'ta takip edin..
  #3 (permalink)  
Alt 08-10-2011, 16:54
 
İstanbul Avrupa Şubesi
Üyelik Tarihi: 08-10-2011
Yaş: 30
Mesajlar: 1
Konular: 0
Tecrübe Puanı: 41
Rep Puanı: 20
kadas is on a distinguished road
Standart

linkler kırık kardes
indirdoldur'u Facebook'ta takip edin..
Cevapla

Bu konuyu sosyal ağlarda paylaş

Etiketler
Yıldız, Tilbe, Full, Albümleri, Tek, Tek

Hızlı Cevap
Mesajınız:
Seçenekler

Seçenekler


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Yıldız Tilbe Full Albümleri excelci Türkçe Full Albümler 8 11-22-2011 10:42
Yıldız Tilbe Full Albümleri + Tek Tek Efendy Türkçe Full Albümler 0 04-10-2010 02:33
Yıldız Tilbe Full Albümleri + Tek Tek iLLegaL Türkçe Full Albümler 0 10-16-2009 18:38
Yıldız Tilbe Full Albümleri + Tek Tek Albüm indir Türkçe Full Albümler 0 06-20-2009 14:37
Yıldız Tilbe Full Albümleri + Tek Tek Omar Türkçe Full Albümler 0 02-01-2009 19:55


Saat: 21:16



Telif Hakları vBulletin v3.8.4 © 2000-2009, ve Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.
"Hayat boş indir coş, indirmezsen olursun sarhoş."

indirdoldur web sitesi en iyi Mozilla Firefox ile gezilir..
müzik indir | şarkı indir | albüm indir | mp3 indir | Google Sitemap

Domain Domain web siteleri
HAK SAHİPLERİNE ve YASAL MAKAMLARA
Sitemiz, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan �yer sağlayıcı� olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu sebeple, sitemiz �uyar ve kaldır� prensibini benimsemiştir. Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, indirdoldur@gmail.com mail adresinden bize ulaşabilirler. Buraya ulaşan talep ve şikayetler Hukuk Müşavirimiz tarafından incelenecek, şikayet yerinde görüldüğü takdirde ihlal olduğu düşünülen içerikler sitemizden kaldırılacaktır. Ayrıca, mahkemelerden talep gelmesi halinde hukuka aykırı içerik üreten ve hukuka aykırı paylaşımda bulunan üyelerin tespiti için gerekli teknik veriler sağlanacaktır.